Workshop WISC-V

Wilt u graag meer inzicht krijgen over wat de nieuwe WISC inhoudt en wat de interpretatie- en toepassingsmogelijkheden zijn voor het kind? Wij bieden nu een gratis WISC-V workshop!

Inmiddels is de nieuwe WISC-V al een tijdje in omloop en zult u als intern begeleider, zorgcoördinator, wijkteam-, CJG-medewerker of verwijzer steeds meer te maken krijgen met deze nieuwe intelligentietest en de verslaglegging hiervan. Met de workshop geeft RIOzorg u de mogelijkheid om uitgebreid geïnformeerd te worden over WISC-V. De workshop wordt online gegeven door onze collega’s die dagelijks met WISC-V aan het werk zijn. Het duurt ongeveer 2 uur.

 

Inhoud workshop WISC-V

  • Wat zijn de verschillen tussen de WISC-III en WISC-V? : een theoretische achtergrond
  • Uit welke onderdelen bestaat de WISC-V?
  • Wat zegt het totale IQ en wat betekenen de verschillende indexen?
  • Hoe lees je het verslag? Wat betekent de gehanteerde beschrijving in de rapportage?
  • Wat betekent dit voor de benodigde begeleiding op school?

 

Inschrijven voor de workshop

Heeft u interesse? Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Vul ook uw telefoonnummer en/of e-mailadres in, na ontvangst van uw inschrijving nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Inschrijfformulier workshop WISC-V

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen