Werken bij

Op zoek naar een dynamische en groeiende zorgorganisatie gericht op kinderen en jongeren? Maak kennis met RIOzorg!

RIOzorg (Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen) werkt binnen de basis en specialistische GGZ. Wij onderzoeken en behandelen kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar) bij signalen die wijzen op ADHD, gedragsproblemen, autisme, angst, trauma, dwang, tics en somberheid. Wij begeleiden kind én ouders in het omgaan met de problemen die zij dagelijks thuis, op school en op straat tegenkomen. Professionaliteit in onze werkwijze staat bij ons centraal en dat is terug te vinden in onze persoons- en handelingsgerichte aanpak bij behandelingen.

Wij introduceren ons, vanaf onze hoofdlocatie in Arnhem, wil jij als GZ-psycholoog / Regiebehandelaar bij ons aan de slag?

 

Collega’s aan het woord

“Dat de overstap naar RIOzorg een goede keuze was wist ik meteen na mijn eerste gesprek. Dichtbij cliënten, zo werkt RIOzorg. Voor mij betekent dat meerdere werkplekken, in buurtcentra en scholen in mijn regio. Niet alleen mijn werkomgeving is divers, maar ook mijn werkzaamheden lopen uiteen. Als regiebehandelaar ben ik de eindverantwoordelijke behandelaar die de lijnen voor diagnostiek en behandeling uitzet en monitort, waarbij de casemanager deze uitvoert.” 

– Marleen Hüsken, GZ-psycholoog en regiebehandelaar

 

“Als GZ-psycholoog bij RIOzorg is geen dag hetzelfde: uitvoeren van individuele behandelingen, meedenken met collega’s bij hulpvragen, sparren over het beleid en dit doorvertalen naar de werkvloer. Als onderdeel van het behandelteam is er een belangrijke rol voor de GZ-psycholoog weggelegd: de verbindende schakel om het team op de werkvloer goed te laten functioneren. En dát maakt mijn werk dynamisch, gevarieerd en heel leuk!” 

– Caroline Koers, GZ-psycholoog en Teammanager Oost


Hebben wij jouw interesse gewekt?

Bekijk onze openstaande vacatures om te zien of er iets passend is voor jou, wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Dag meelopen bij RIOzorg?

Als je de sfeer wilt komen proeven kan je een dag met ons meelopen, laat het ons weten, wij nodigen je hier graag voor uit! Neem contact op met onze HR-adviseur Cindy Boekhorst voor het maken van een afspraak.

telefoon 026 820 02 08
e-mail hr@riozorg.nl