Contact voor verwijzers

RIOzorg heeft een team van relatiemanagers die graag voor u klaar staan voor het beantwoorden van uw vragen, geven van advies en het verstrekken van informatie over de samenwerkingsmogelijkheden met RIOzorg. De relatiemanagers zijn er speciaal voor het contact voor verwijzers. In het onderstaande lijstje vindt u de contactgegevens van de relatiemanagers van uw regio.

Indien u de relatiemanager niet kunt bereiken of u niet weet onder welke regio uw school valt, kunt u telefonisch contact met het secretariaat van RIOzorg via 026 820 02 08 of mailen naar klantrelaties@riozorg.nl

Relatiemanagers RIOzorg

Regio: Holland Rijnland, Haaglanden, Gooi & Vecht (beheer), Midden Holland, Zuidoost Utrecht (Zeist), Utrecht West, Rotterdam (alleen BGGZ), Zuid Holland Zuid

Kimberley Steenbeek

E-mail k.steenbeek@riozorg.nl

Tel. 06 86 82 24 11

 

Regio: Alkmaar / Noord Kennemerland, Amsterdam Amstelland, Zaanstreek/Waterland

Yvonne Mordhorst

E-mail y.mordhorst@riozorg.nl

Tel. 06 86 82 24 92

 

Regio: Centraal Gelderland, Food Valley, IJsselland (Deventer/Zwolle), Midden IJssel Oost Veluwe (Apeldoorn), Achterhoek, Eemland (Amersfoort, Baarn, Woudenberg), Flevoland (Almere)

Sigrid Ackerman

E-mail s.ackerman@riozorg.nl

Tel. 06 86 85 93 37

 

Regio: Hart van Brabant, Noordoost-Brabant, West-Brabant Oost, Zuidoost-Brabant, Rijk van Nijmegen (Nijmegen)

Chris Maessen

E-mail c.maessen@riozorg.nl

Tel. 06 59 83 99 43

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.