Scholen contact

RIOzorg heeft een team van relatiemanagers die graag voor je klaar staan voor het beantwoorden van uw vragen, geven van advies en het verstrekken van informatie over de samenwerkingsmogelijkheden met RIOzorg. Onze relatiemanagers zijn er speciaal voor het contact met scholen. In het onderstaande lijstje vind je de contactgegevens van de relatiemanagers van uw regio.

Indien je de relatiemanager niet kunt bereiken of je niet weet onder welke regio uw school valt, kun je telefonisch contact met het secretariaat van RIOzorg via 026 820 02 08 of mailen naar klantrelaties@riozorg.nl

Relatiemanagers RIOzorg

Regio: Holland Rijnland, Haaglanden, Gooi & Vecht (beheer), Midden Holland, Zuidoost Utrecht (Zeist), Utrecht West, Rotterdam (alleen BGGZ), Zuid Holland Zuid
Kimberley Steenbeek
E-mail k.steenbeek@riozorg.nl
Tel. 0686822411

Regio: Alkmaar / Noord Kennemerland, Amsterdam Amstelland, Zaanstreek/Waterland
Yvonne Mordhorst
E-mail y.mordhorst@riozorg.nl
Tel. 0686822492

Regio: Centraal Gelderland, Food Valley, IJsselland (Deventer/Zwolle), Midden IJssel Oost Veluwe (Apeldoorn), Achterhoek, Eemland (Amersfoort, Baarn, Woudenberg), Flevoland (Almere)
Sigrid Ackerman
E-mail s.ackerman@riozorg.nl
Tel. 0686859337

Regio: Hart voor Brabant, Dommelvallei, Rijk van Nijmegen (Nijmegen)
Chris Maessen
E-mail c.maessen@riozorg.nl
Tel. 0659839943

 

Heb je een klacht?

RIOzorg doet er alles aan om laagdrempelige kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden. Mocht het voorkomen dat je een klacht of geschil hebt, dan kun je als contactpersoon van een school jouw relatiemanager hiervoor benaderen.

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.