Scholen contact

RIOzorg heeft een team van regiomanagers die graag voor u klaar staan voor het beantwoorden van uw vragen, geven van advies en het verstrekken van informatie over de samenwerkingsmogelijkheden met RIOzorg. In het onderstaande lijstje vindt u de contactgegevens van de regiomanagers van uw regio.

Indien u de regiomanager niet kunt bereiken of u niet weet onder welke regio uw school valt, kunt u telefonisch contact met het secretariaat van RIOzorg via 026 820 02 08 of mailen naar klantrelaties@riozorg.nl

Regiomanagers RIOzorg

Regio: Holland Rijnland, Haaglanden, Gooi & Vecht (beheer), Midden Holland, Zuidoost Utrecht (Zeist), Utrecht West, Rotterdam (alleen BGGZ), Zuid Holland Zuid

Kimberley Steenbeek
E-mail k.steenbeek@riozorg.nl
Tel. 0686822411

Regio: Alkmaar / Noord Kennemerland, Amsterdam Amstelland, Zaanstreek/Waterland

Yvonne Mordhorst
E-mail y.mordhorst@riozorg.nl
Tel. 0686822492

Regio: Centraal Gelderland, Food Valley (behalve Nijkerk), IJsselland (Deventer/Zwolle), Midden IJssel Oost Veluwe (Apeldoorn), Achterhoek, Rijk van Nijmegen (Nijmegen)

Sigrid Ackerman
E-mail s.ackerman@riozorg.nl
Tel. 0686859337

Regio: Eemland (Amersfoort, Baarn, Woudenberg), Food Valley (Nijkerk), Noord Veluwe, Flevoland

Terry Singels
E-mail t.singels@riozorg.nl
Tel. 0686815741

Regio: Brabant

Randy Trieling
E-mail r.trieling@riozorg.nl
Tel. 0686863512


Heeft u een klacht?

RIOzorg doet er alles aan om laagdrempelige kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden. Mocht het voorkomen dat u een klacht of geschil heeft dan kunt u als contactpersoon van een school uw regiomanager hiervoor benaderen.

Coronavirus | Aangepaste werkwijze

Er gelden in het gehele land aangescherpte coronamaatregelen welke vanaf 19 december 2021 van kracht zijn gegaan. Belangrijk: alle behandelingen gaan door met een aangepaste werkwijze. Voor de bezoekers en medewerkers van RIOzorg gelden de landelijk opgestelde basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar. Hoest en nies in je elleboog en we begroeten je graag met een glimlach in plaats van een handdruk. Wij zullen in elke behandelkamer zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht. Wij vragen geen toegangsbewijs, maar stellen wel een mondkapjesplicht in openbare ruimtes zoals de wandelgangen en wachtruimtes. Het kan zijn dat er op specifieke locaties een aanvullende mondkapjesplicht geldt (zoals op scholen, waar wij ook behandelen). Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.