Routebeschrijving RIOzorg Zaandam

RIOzorg Zaandam
Rode Zee 69
1503 TS Zaandam

Route plannen: via Google maps

RIOzorg bevindt zich in het Integraal Kind Centrum Tijstroom (IKC). Bij de ingang van het gebouw kunt u aanbellen en wordt de deur geopend. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen, een behandelaar van RIOzorg haalt u op.

Met de auto: aan de overzijde van de locatie is een groot, publiekelijk parkeerterrein (tegenover de woonflat) waar u gratis kunt parkeren. U kunt niet parkeren op het terrein van de locatie zelf. Mocht u met de fiets komen, kunt u deze bij de locatie zelf neerzetten.

Met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde bushalte is halte ‘Barkstraat’. Deze is middels bus 69 en bus 394 te bereiken. Vanaf de bushalte is het circa 4 minuten lopen naar de locatie van RIOzorg.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Aangepaste werkwijze

Er gelden in het gehele land aangescherpte coronamaatregelen welke vanaf 19 december 2021 van kracht zijn gegaan. Belangrijk: alle behandelingen gaan door met een aangepaste werkwijze. Voor de bezoekers en medewerkers van RIOzorg gelden de landelijk opgestelde basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar. Hoest en nies in je elleboog en we begroeten je graag met een glimlach in plaats van een handdruk. Wij zullen in elke behandelkamer zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht. Wij vragen geen toegangsbewijs, maar stellen wel een mondkapjesplicht in openbare ruimtes zoals de wandelgangen en wachtruimtes. Het kan zijn dat er op specifieke locaties een aanvullende mondkapjesplicht geldt (zoals op scholen, waar wij ook behandelen). Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.