Routebeschrijving RIOzorg Zaandam

RIOzorg Zaandam
Rode Zee 69
1503 TS Zaandam

Route plannen: via Google maps

RIOzorg bevindt zich in het Integraal Kind Centrum Tijstroom (IKC). Bij de ingang van het gebouw kunt u aanbellen en wordt de deur geopend. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen, een behandelaar van RIOzorg haalt u op.

Met de auto: aan de overzijde van de locatie is een groot, publiekelijk parkeerterrein (tegenover de woonflat) waar u gratis kunt parkeren. U kunt niet parkeren op het terrein van de locatie zelf. Mocht u met de fiets komen, kunt u deze bij de locatie zelf neerzetten.

Met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde bushalte is halte ‘Barkstraat’. Deze is middels bus 69 en bus 394 te bereiken. Vanaf de bushalte is het circa 4 minuten lopen naar de locatie van RIOzorg.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.