Routebeschrijving RIOzorg Tilburg

Het adres van RIOzorg Tilburg is:

De Bloemaert
Dalemdreef 23
5035 LZ Tilburg

Route plannen via Google Maps

Met de auto: bij aankomst op de parkeerplaats kunt u het beste zo ver mogelijk aan de linkerzijde van de parkeerplaats parkeren. Loop vervolgens links om het schoolgebouw heen, voorbij de kinderopvang. Daar nadert u een laag hekje, tegenover het sportveld Reeshof, op dit hekje is een sticker van RIOzorg bevestigd. Ga door het hekje het plein op, bij de rode deur waarop een poster van RIOzorg hangt gaat u naar binnen, vervolgens bij de klapdeuren rechts vindt u RIOzorg.

Met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde bushalte is Spaarnwoudelaan, vanaf daar is het een paar minuten lopen. Tegenover het sportveld Reeshof ziet u een sticker van RIOzorg bevestigd. Ga door het hekje het plein op, bij de rode deur waarop een poster van RIOzorg hangt gaat u naar binnen, vervolgens bij de klapdeuren rechts vindt u RIOzorg.

« Terug naar Locaties

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen