Routebeschrijving RIOzorg Tilburg locatie 1

Het adres van RIOzorg Tilburg 1e locatie is:

De Bloemaert
Dalemdreef 23
5035 LZ Tilburg

Route plannen via Google Maps

Let goed op bij welke locatie je moet zijn, RIOzorg kent namelijk 2 locaties in Tilburg.

Met de auto: bij aankomst op de parkeerplaats kunt u het beste zo ver mogelijk aan de linkerzijde van de parkeerplaats parkeren. Loop vervolgens links om het schoolgebouw heen, voorbij de kinderopvang. Daar nadert u een laag hekje, tegenover het sportveld Reeshof, op dit hekje is een sticker van RIOzorg bevestigd. Ga door het hekje het plein op, bij de rode deur waarop een poster van RIOzorg hangt gaat u naar binnen, vervolgens bij de klapdeuren rechts vindt u RIOzorg.

Met het openbaar vervoer: de dichtstbijzijnde bushalte is Spaarnwoudelaan, vanaf daar is het een paar minuten lopen. Tegenover het sportveld Reeshof ziet u een sticker van RIOzorg bevestigd. Ga door het hekje het plein op, bij de rode deur waarop een poster van RIOzorg hangt gaat u naar binnen, vervolgens bij de klapdeuren rechts vindt u RIOzorg.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.