Routebeschrijving RIOzorg, Teteringsedijk 106, Breda

Huisartsenpraktijk Oudraad en Van Riel
Teteringsedijk 106
4817 MJ Breda

Routebeschrijving: via Google Maps

RIOzorg bevindt zich aan de Teteringsedijk 106, dit is het bijgebouw van Huisartsenpraktijk Oudraad en van Riel (de praktijk bevindt zich aan de overkant van de straat aan de Teteringsedijk 111). Via de schuifdeur kunt u naar binnen, neem plaats, een medewerker van RIOzorg haalt u op.

Met de auto: u kunt gratis parkeren in de straat Teteringsedijk
Met het openbaar vervoer: vanaf het station van Breda is het ruim een kwartier lopen. De dichtstbijzijnde bushalte bij RIOzorg is St. Ignatiusstraat, loop vanaf daar via de Beverweg naar de Teteringsedijk.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.