Routebeschrijving RIOzorg Rotterdam

RIOzorg Rotterdam
Maastorenflat
Vasteland 4
3011 BK Rotterdam

Routebeschrijving: via Google Maps

RIOzorg bevindt zich in de Maastorenflat. Neem de ingang aan de Vasteland(weg). Hier kunt u aanbellen bij het RID. RIOzorg zit samen met het RID op deze locatie. Bij binnenkomst gaat u een ½ verdieping omhoog. Neem daar plaats in de wachtruimte, een medewerker van RIOzorg haalt u op.

Met het openbaar vervoer: u kunt zowel de tram, metro of bus nemen die langs halte Leuvehaven rijdt. Stap bij die halte uit. Loop naar het kruispunt toe, u kunt de Erasmusbrug in de verte voor u zien. De Maastorenflat is het gebouw aan de rechterkant van het kruispunt.

Met de auto/parkeren: via de hoofdweg ‘Vasteland’ komt u op het kruispunt, neem de afslag Scheepstimmermanslaan. Neem daarna de 1e afslag links op de Gedempte Zalmhaven, rijdt rechtdoor. Hier rijdt u tegen parkeergarage Erasmusbrug aan waar u kan parkeren. Het is ook mogelijk in de omliggende straten te parkeren. Bekijk de informatieborden/parkeerautomaten voor de actuele parkeertarieven.

« Terug naar Locaties

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen