Routebeschrijving RIOzorg Rotterdam

RIOzorg Rotterdam
Maastorenflat
Vasteland 4
3011 BK Rotterdam

Routebeschrijving: via Google Maps

RIOzorg bevindt zich in de Maastorenflat. Neem de ingang aan de Vasteland(weg). Hier kunt u aanbellen bij het RID. RIOzorg zit samen met het RID op deze locatie. Bij binnenkomst gaat u een ½ verdieping omhoog. Neem daar plaats in de wachtruimte, een medewerker van RIOzorg haalt u op.

Met het openbaar vervoer: u kunt zowel de tram, metro of bus nemen die langs halte Leuvehaven rijdt. Stap bij die halte uit. Loop naar het kruispunt toe, u kunt de Erasmusbrug in de verte voor u zien. De Maastorenflat is het gebouw aan de rechterkant van het kruispunt.

Met de auto/parkeren: via de hoofdweg ‘Vasteland’ komt u op het kruispunt, neem de afslag Scheepstimmermanslaan. Neem daarna de 1e afslag links op de Gedempte Zalmhaven, rijdt rechtdoor. Hier rijdt u tegen parkeergarage Erasmusbrug aan waar u kan parkeren. Het is ook mogelijk in de omliggende straten te parkeren. Bekijk de informatieborden/parkeerautomaten voor de actuele parkeertarieven.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.