Routebeschrijving RIOzorg Nijmegen

 

RIOzorg
Keizer Karelplein 32E

6511 NH Nijmegen

Routebeschrijving: via Google Maps

De ingang van RIOzorg bevindt zich aan de zijde van de Schaeck Mathonsingel, zie bovenstaande afbeelding. Als u voor de Randstad staat (Keizer Karelplein), gaat u rechts de Schaeck Mathonsingel in. Neem de tweede ingang links (dit is nummer 32M), het is de deur bij de brandtrap. Bel aan bij RID voor binnenkomst; RIOzorg bevindt zich op de eerste verdieping.

Met het openbaar vervoer: vanaf station Nijmegen is het 5 tot 10 minuten lopen.
Met de auto: de dichtstbijzijnde parkeergarage is P1 Parkeergarage Keizer Karel aan de van Schaeck Mathonsingel 22, 6512 AR Nijmegen (betaald).

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.