Routebeschrijving RIOzorg Elst

RIOzorg Elst
Kruisakkers 3
6663 DV Elst

Routebeschrijving via: Google Maps

Met de auto: voor de school is er een gratis parkeerplaats aanwezig (zie afbeelding). Neem de hoofdingang van de basisschool (rode deur). Neem gerust plaats op de bank in de gang, een behandelaar van RIOzorg komt u daar ophalen.

Openbaar vervoer: bus 35 komt langs basisschool Stap voor Stap. Stap uit bij bushalte Vergert (zie afbeelding). Het is 2 minuten lopen naar de hoofdingang van de basisschool (rode deur). Neem gerust plaats op de bank in de gang, een behandelaar van RIOzorg komt u daar ophalen.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.