Routebeschrijving RIOzorg Den Bosch

Regus
Pettelaarpark 84
5216 PP ’s-Hertogenbosch

Route plannen kan eenvoudig via Google Maps.

RIOzorg is gevestigd in het pand van Regus. Je kunt op de bel drukken van Regus en via de lift naar de 2e verdieping waar je je meldt bij de receptie. De behandelaar komt je vervolgens halen in de wachtruimte.

Met de auto: het gebouw is gemakkelijk vanaf de snelweg te bereiken. Ook zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden op het terrein, hier kun je gemakkelijk komen door de slagboom.

Met het OV: bushalte Pettelaarpark ligt schuin tegenover het pand, ongeveer een minuut lopen. Bushalte Brabantlaan ligt op zo’n 3 minuten loopafstand.

 

« Terug naar Locaties

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.