Routebeschrijving RIOzorg Baarn

Het adres van RIOzorg Baarn is
Gezondheidscentrum
Oosterstraat 1-F
3742 SK Baarn

Route plannen via Google Maps

Met de auto: wanneer u met het gezicht voor het gebouw staat vindt u aan uw rechterkant een parkeerplaats waar u gebruik van kan maken.

Met de trein: wanneer u vanaf het station komt is dit circa 10 minuten lopen naar onze locatie:

Ingang naar RIOzorg met trap: deze ingang naar RIOzorg bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Via de parkeerplaats aan de rechterkant van het gebouw kunt u naar de achterzijde, loopt door het steegje aan de linkerkant:

Aan de linkerkant treft u vervolgens de ingang. Druk op de bel van het bedrijf TSR (trauma stress release), de deur wordt voor u open gedaan. Loop bij binnenkomst de trap op. Boven aangekomen neemt u de deur aan de linkerkant, daar is een wachtruimte waar u plaats kan nemen. Een medewerker van RIOzorg haalt u op.

Ingang RIOzorg met lift: deze ingang naar RIOzorg bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw bij de hoofdingang. Loop bij binnenkomst door de tandartsenpraktijk heen naar RIOzorg. Neem plaats in de wachtruimte, een medewerker van RIOzorg haalt u op.

« Terug naar Locaties

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen