Routebeschrijving RIOzorg Arnhem

RIOzorg Arnhem
Jansbinnensingel 1
6811 AJ Arnhem

Route plannen via Google Maps

De bezoekersingang van RIOzorg bevindt zich aan het:
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem

RIOzorg bevindt zich in het pand Royal. Het is ongeveer 5 minuten lopen van Centraal Station Arnhem. Vanaf het station loopt u richting busstation Willemsplein. U vindt de entree naar RIOzorg (Willemsplein 46) naast restaurant STAN & CO (trap op). Bij binnenkomst rechtdoor de deur door. Neem daarna de eerste deur links. Daar treft u de wachtkamer en receptie van RIOzorg.

Met de auto: betaald parkeren aan de Jansbinnensingel (€2,90 per uur) of in de parkeergarage CENTRAAL (€2,52 per uur). Bekijk de website van de parkeergarage voor de actuele tarieven.

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.