Routebeschrijving RIOzorg Amersfoort

RIOzorg Amersfoort
Computerweg 1
3821 AA Amersfoort

Route plannen: via Google maps

U vindt RIOzorg op de 1ste etage aan de Computerweg 1. Bij de ingang van het gebouw kunt u door de draaideur naar binnen of anders via de deur aan de rechterkant. Als u de deur neemt, dan kunt u aanbellen bij MarXman Advocaten, benoem dat u komt voor RIOzorg. Eenmaal binnen in de hal neemt u links de lift naar de 1ste etage. Op de 1ste etage bevindt zich rechts een deur, daar kunt u aanbellen. De deur wordt geopend. Vervolgens kunt u aan de rechterkant plaatsnemen in de wachtkamer. Een behandelaar van RIOzorg haalt u op.

Met het openbaar vervoer: u kunt het openbaar vervoer nemen naar station Amersfoort Schothorst. Vanaf daar is het minder dan 5 minuten lopen naar Computerweg 1.

Met de auto: u kan gratis parkeren tegenover het pand waar RIOzorg zit, daar bevindt zich een parkeerplaats bij station Amersfoort Schothorst.

« Terug naar Locaties

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen