Routebeschrijving RIOzorg Amersfoort

Onze behandellocatie aan de Asch van Wijckstraat is komen te vervallen. Wij hebben nu een tijdelijke nieuwe behandellocatie aan de Stadsring 47 in Amersfoort. Per 1 september 2020 zal RIOzorg Amersfoort verhuizen naar de Computerweg 1, 3821 AA Amersfoort.

Tijdelijk adres tot 1 september 2020:
RIOzorg Amersfoort
Stadsring 47
3811 HN Amersfoort

Deze behandellocatie delen wij met het RID, bij aankomst kunt u daarom de deurbel van het RID gebruiken. Geef aan dat u een cliënt bent van RIOzorg. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, een medewerker van RIOzorg haalt u op.

Routebeschrijving: via Google Maps

Openbaar vervoer: vanaf Amersfoort Centraal Station is het 7 minuten lopen. Loop richting het centrum. Aan de linkerzijde vindt u het pand waar RIOzorg is gevestigd.

Parkeren: de dichtstbijzijnde parkeergarage (betaald €1,50 per uur) is de Parkeergarage Asch van Wijck: Smallepad 15, 3811 MG Amersfoort (telefoonnummer 088-1261414). Deze bevindt zich op 3 minuten lopen van onze locatie.

« Terug naar Locaties

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen