Routebeschrijving RIOzorg Amersfoort

RIOzorg Amersfoort
Van Asch van Wijckstraat 9
3811 LP Amersfoort

Routebeschrijving: via Google Maps

RIOzorg bevindt zich naast het politiebureau. Aan de overkant van de weg ligt het Stadhuis.

Openbaar vervoer: vanaf Amersfoort Centraal Station is het 7 minuten lopen. Loop richting het centrum. Aan de linkerzijde vindt u het pand waar RIOzorg is gevestigd.

Parkeren: de dichtstbijzijnde parkeergarage (betaald €1,50 per uur) is de Parkeergarage Asch van Wijck: Smallepad 15, 3811 MG Amersfoort (telefoonnummer 088-1261414). Deze bevindt zich op 3 minuten lopen van onze locatie.

Bij aankomst bij het pand kan u het trappetje op. Toets op de deurbel het nummer 113  => enter in. Wanneer u geen gehoor krijgt kan u altijd het nummer van het secretariaat bellen: 026-8200208.

Neem de lift naar de 1e verdieping. Als u de lift uitloopt ziet u een wachtkamer waar u plaats mag nemen. Hier zal een medewerker van RIOzorg u komen ophalen.

 

Maatregelen coronavirus

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen