Routebeschrijving Amsterdam (West)

 

RIOzorg
Contactweg 145 – 153
1014 BJ Amsterdam

RIOzorg is gevestigd in het pand van ‘Integraal Medisch Centrum’. Er is één centrale receptie; hier kan je je melden en word je door een medewerker van RIOzorg opgehaald.

Met de auto: Bij het gebouw van Deloitte & Touch slaat je met de auto linksaf en rijd je tussen de gebouwen door naar het achterste pand aan de linkerhand. Voor parkeren op het terrein van Integraal Medisch Centrum (waar RIOzorg in is gevestigd): bel aan bij de slagboom en parkeer je auto op een plek met IMC-aanduiding. Parkeer altijd binnen het gebied na de slagboom, daarbuiten geldt een wegsleepregeling! Bij de receptie op de begane grond kun je een ticket voor €3,- halen. Let op; vol is vol. Goedkoper parkeren op loopafstand kan aan de Generatorstraat en op de ventweg van de Contactweg. Voor cliënten met een mobiliteitsbeperking hebben wij gratis parkeergelegenheid: bel 020 682 7788 om de plaats te reserveren. Route plannen kan eenvoudig via via Google Maps.

Met het openbaar vervoer: RIOzorg is per openbaar vervoer in 8 minuten te bereiken via treinstation Amsterdam Sloterdijk (metro (lijn 50) en lopen (500 meter).

 

« Terug naar Locaties

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.