Overig aanbod

RIOzorg biedt naast reguliere behandelingen ook zorg aan in de vorm van: Traject op maat. Deze vorm van zorg valt onder de niet-vergoede producten, dit betekent dat u in sommige gevallen de zorg zelf moet bekostigen.

Traject op maat

In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke of gehele vergoeding door de gemeente: dit is wanneer een behandeling of onderzoek onderdeel is van een uitgebreide reguliere onderzoeks-en/of behandeltraject en ook noodzakelijk is. Hiervoor is toestemming nodig van de gemeente in de vorm van een verwijzing. De noodzaak van een onderzoek of behandeling is altijd ter beoordeling van de behandelaar.

Bij een traject op maat bieden wij zorg in de vorm van afzonderlijke consulten. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderzoeken en behandelingen, klik op het aanbod voor meer informatie:

 

Aanmelden voor de behandelingen van Traject op maat

Aanmelden kan via het aanmeldformulier overig aanbod. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via info@riozorg.nl of telefonisch via 026 820 02 08.

 


Training Ik leer leren

Ons team van relatiemanagers zijn gecertificeerd om de training Ik leer leren te geven. Merkt u dat uw kind/leerling moeite heeft met leren en huiswerk? De training Ik leer leren helpt het kind te ontdekken waar zij vastlopen met leerwerk en schooltaken. Het kind leert deze knelpunten vervolgens om te buigen om tot effectiever leren te komen. RIOzorg biedt de training aan kinderen van groep 7 en 8 én de brugklas. Ga naar Ik leer leren voor meer informatie over de inhoud, locatie, prijs en hoe aan te melden.