Overig aanbod

Traject op maat

RIOzorg biedt naast reguliere behandelingen ook zorg aan in de vorm van: Traject op maat. Deze vorm van zorg valt onder de niet-vergoede producten, dit betekent dat u in sommige gevallen de zorg zelf moet bekostigen.

In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke of gehele vergoeding door de gemeente: dit is wanneer een behandeling of onderzoek onderdeel is van een uitgebreide reguliere onderzoeks-en/of behandeltraject en ook noodzakelijk is. Hiervoor is toestemming nodig van de gemeente in de vorm van een verwijzing. De noodzaak van een onderzoek of behandeling is altijd ter beoordeling van de behandelaar.

Bij een traject op maat bieden wij zorg in de vorm van afzonderlijke consulten. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderzoeken en behandelingen, klik op het aanbod voor meer informatie:

 

Aanmelden voor de behandelingen van Traject op maat

Aanmelden kan via het aanmeldformulier overig aanbod. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via info@riozorg.nl of telefonisch via 026 820 02 08.

 


Training Ik leer leren

Ons team van regiomanagers zijn gecertificeerd om de training Ik leer leren te geven. Merkt u dat uw kind/leerling moeite heeft met leren en huiswerk? De training Ik leer leren helpt het kind te ontdekken waar zij vastlopen met leerwerk en schooltaken. Het kind leert deze knelpunten vervolgens om te buigen om tot effectiever leren te komen. RIOzorg biedt de training aan kinderen van groep 7 en 8. Ga naar Ik leer leren voor meer informatie over de inhoud, locatie, prijs en hoe aan te melden.

 

Coronavirus | Aangepaste werkwijze

Er gelden in het gehele land aangescherpte coronamaatregelen welke vanaf 19 december 2021 van kracht zijn gegaan. Belangrijk: alle behandelingen gaan door met een aangepaste werkwijze. Voor de bezoekers en medewerkers van RIOzorg gelden de landelijk opgestelde basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar. Hoest en nies in je elleboog en we begroeten je graag met een glimlach in plaats van een handdruk. Wij zullen in elke behandelkamer zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht. Wij vragen geen toegangsbewijs, maar stellen wel een mondkapjesplicht in openbare ruimtes zoals de wandelgangen en wachtruimtes. Het kan zijn dat er op specifieke locaties een aanvullende mondkapjesplicht geldt (zoals op scholen, waar wij ook behandelen). Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.