Overig aanbod

Traject op maat

RIOzorg biedt naast reguliere behandelingen ook zorg aan in de vorm van: Traject op maat. Deze vorm van zorg wordt niet vergoed door de gemeente.

Als u of uw kind psychologische problemen heeft die niet voor vergoeding in aanmerking komen, kunnen wij hulp bieden in de vorm van afzonderlijke consulten. Deze vorm valt onder de zogenaamde ‘niet vergoede producten’. Ze worden dus niet vergoed door de gemeente vanuit de Jeugdwet. Dit betekent dat u de zorg zelf moet bekostigen.

Voor een traject op maat kun je bij RIOzorg terecht voor de volgende dingen (klik op de behandeling voor meer informatie):

 

Aanmelden voor de behandelingen van Traject op maat

Via het aanmeldformulier overig aanbod kunt u uw kind aanmelden. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via info@riozorg.nl of telefonisch via 026 820 02 08.

 

Training Ik leer leren

Ons team van regiomanagers zijn gecertificeerd om de training Ik leer leren te geven. Merkt u dat uw kind/leerling moeite heeft met leren en huiswerk? De training Ik leer leren helpt het kind te ontdekken waar zij vastlopen met leerwerk en schooltaken. Het kind leert deze knelpunten vervolgens om te buigen om tot effectiever leren te komen. RIOzorg biedt de training aan kinderen van groep 7 en 8. Ga naar Ik leer leren voor meer informatie over de inhoud, locatie, prijs en hoe aan te melden.

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen