Wachtlijsten

Van aanmelding tot behandeling

Na de aanmelding op riozorg.nl/aanmelden word je binnen 2 tot 5 werkdagen gebeld omtrent de telefonische screening. Deze termijn kan mogelijk afwijken indien de online aanmelding niet volledig is ingestuurd. Dit betreft de ingevulde vragenlijst én gevraagde documentatie.

Indien er uit de telefonische screening blijkt dat wij jou kunnen behandelen, kom je bij ons in zorg. Dit betekent dat wij een zorgplicht hebben naar jou en dat je ons, ondanks dat de behandeling nog niet is gestart, mag bellen en/of mailen.

De tijd tussen de telefonische screening en intake (start behandeltraject) is de wachttijd welke hieronder staat weergegeven in de 1e kolom. Ons streven is om binnen één maand na de telefonische screening de intake in te plannen. Helaas lukt dat niet in alle gevallen. Na deze maand spreken we over een wachttijd. Deze wachttijd is hieronder in de wachtlijst in de 1e kolom weergegeven.

Wij streven ernaar de start van de behandeling aan te laten sluiten op de intake. Soms is dit door omstandigheden niet mogelijk en ontstaat er hier een wachttijd. Deze staat per locatie weergegeven in de 2e kolom.

 

 

Actuele wachtlijst bij RIOzorg

De wachtlijst wordt regelmatig bijgewerkt en de laatst bijgewerkte datum kun je onderaan de pagina vinden. Vanwege COVID-19 en de gevolgen hiervan, ondervinden we relatief veel wijzigingen in de planning. Wij vragen hiervoor je begrip. Bij vragen kan je ons altijd contacteren via info@riozorg.nl of 026 820 02 08.

 

 

 BehandellocatieWachtlijst (screening – intake)Wachtlijst (intake – behandeling)
 Almeregeen
 Amersfoort1 maand
 Apeldoorn1 maand
 Arnhem (hoofdkantoor)5 maand
 Arnhem-Zuid3 maanden
 Baarn0,5 maand
 Breda0,5 maand
 Bussum1 maand
 Den Haag Centrumgeen wachttijd
 Den Haag Escamp3 maanden
 Duiven3 maanden
 Ede2,5 maand
 Elst5 maanden
 Gouda

2 maanden

 Hilversum2 maanden
 Huissen3,5 maand
 Leiden3 maanden3 maanden
 Nijkerkgeen
 Nijmegen 3 maanden
 Rotterdam (alleen BGGZ)1 maand
 Tilburg3 maanden
 Veenendaal2,5 maand
 Velp5 maand
 Waalwijkgeen wachttijd
 Woudenberg2 maanden
 Zeist1,5 maand
(Behandeling vindt plaats in Amersfoort)
Zaandam2 maanden

 

Laatste update wachtlijst: 13-01-2022

 

Coronavirus | Aangepaste werkwijze

Er gelden in het gehele land aangescherpte coronamaatregelen welke vanaf 19 december 2021 van kracht zijn gegaan. Belangrijk: alle behandelingen gaan door met een aangepaste werkwijze. Voor de bezoekers en medewerkers van RIOzorg gelden de landelijk opgestelde basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar. Hoest en nies in je elleboog en we begroeten je graag met een glimlach in plaats van een handdruk. Wij zullen in elke behandelkamer zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht. Wij vragen geen toegangsbewijs, maar stellen wel een mondkapjesplicht in openbare ruimtes zoals de wandelgangen en wachtruimtes. Het kan zijn dat er op specifieke locaties een aanvullende mondkapjesplicht geldt (zoals op scholen, waar wij ook behandelen). Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.