Wachtlijst

 

Van aanmelding tot (online) behandeling

Na de aanmelding op riozorg.nl/aanmelden vindt binnen 2 tot 5 werkdagen de intake plaats. Deze termijn kan mogelijk afwijken indien de online aanmelding niet volledig is ingestuurd. Dit betreft het ingevulde aanmeldformulier én gevraagde documentatie.

Indien er uit de intake blijkt dat wij jou kunnen behandelen, kom je bij ons in zorg. Dit betekent dat wij een zorgplicht hebben naar jou en dat je ons, ondanks dat de behandeling nog niet is gestart, mag bellen en/of mailen. De behandeling is gestart zodra er een diagnostisch gesprek heeft plaatsgevonden.

De tijd tussen de intake en het diagnostische gesprek (start diagnostisch traject) is de wachttijd welke hieronder staat weergegeven in de 1e kolom. Ons streven is om binnen één maand nadat er contact is opgenomen het diagnostisch gesprek in te plannen. Helaas lukt dat niet in alle gevallen. Na deze maand spreken we over een wachttijd. Deze wachttijd is hieronder in de wachtlijst in de 1e kolom weergegeven. Wist je dat er voor online behandelen geen wachttijd geldt?

Wij streven ernaar de start van de behandeling aan te laten sluiten op het diagnostisch gesprek. Soms is dit door omstandigheden niet mogelijk en ontstaat er hier een wachttijd. Deze staat per locatie weergegeven in de 2e kolom.

 

Aanmeldproces RIOzorg

 

Actuele wachtlijst bij RIOzorg

De wachtlijst wordt regelmatig bijgewerkt en de laatst bijgewerkte datum kun je onderaan de pagina vinden. Vanwege COVID-19 en de gevolgen hiervan, ondervinden we relatief veel wijzigingen in de planning. Wij vragen hiervoor je begrip. Bij vragen kan je ons altijd contacteren via info@riozorg.nl of 026 820 02 08.

 

 

 BehandellocatieWachtlijst (intake- diagnostisch gesprek)Wachtlijst (diagnostisch gesprek – behandeling)
 Onlinegeengeen
 Almere3 maanden
 Amersfoort1,5 maand
 Amsterdam (West)1,5 maandgeen
 Apeldoorn1 maand
 Arnhem (hoofdkantoor)4 maanden
 Arnhem (Zuid) 1 maand
 Baarn3 maanden
 Breda1 maand
 Bussum1,5 maand
 Den Haag (Centrum)1,5 maand
 Den Haag (Escamp)3 maanden
 Duiven1 maand
 Ede2,5 maand
 Elst3 maanden
 Gouda

1 maand

 Hilversum1,5 maand
 Huissen3,5 maand
 Leiden3 maanden (voor cliënten uit het gebied Holland Rijnland geldt tot nader order een cliëntenstop)
 Nijkerk2 maand
 Nijmegen 3,5 maand (voor cliënten uit het gebied Rijk van Nijmegen geldt tot nader order een cliëntenstop)
 Purmerend1,5 maand
 Rotterdam (BGGZ & Lokale inkoop GGZ)3 maanden
 Tilburg1,5 maand
 Veenendaal2,5 maand
 Velp7 maanden
 Waalwijk (Woeringenlaan)1,5 maand
 Waalwijk (Olympiaweg)1 maand
 Woudenberg3 maanden
(Behandeling vindt plaats in Amersfoort)
 Zeist3 maanden
(Behandeling vindt plaats in Amersfoort)
Zaandam2  maanden

 

Laatste update wachtlijst: 23-5-2022

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.