Wachtlijst

 

Van aanmelding tot (online) behandeling

Na de aanmelding op riozorg.nl/aanmelden vindt binnen 2 tot 5 werkdagen de intake plaats. Deze termijn kan mogelijk afwijken indien de online aanmelding niet volledig is ingestuurd. Dit betreft het ingevulde aanmeldformulier én gevraagde documentatie.

Indien er uit de intake blijkt dat wij jou kunnen behandelen, kom je bij ons in zorg. Dit betekent dat wij een zorgplicht hebben naar jou en dat je ons, ondanks dat de behandeling nog niet is gestart, mag bellen en/of mailen. De behandeling is gestart zodra er een diagnostisch gesprek heeft plaatsgevonden.

Ons streven is om binnen één maand nadat er contact is opgenomen het diagnostisch gesprek in te plannen. Deze maand hebben wij nodig om de aanmelding administratief te verwerken. Dit betekent onder andere het aanvragen van de beschikking bij de gemeente.  Hierdoor lukt het ons niet altijd om binnen één maand het diagnostisch gesprek in te plannen. Na deze maand spreken we over een wachttijd. Deze wachttijd is hieronder in de wachtlijst in de 1e kolom weergegeven. Wist je dat er voor online behandelen voor alle gemeentes waarmee wij een contract hebben geen wachttijd geldt?

Wij streven ernaar de start van de behandeling aan te laten sluiten op het diagnostisch gesprek. Soms is dit door omstandigheden niet mogelijk en ontstaat er hier een wachttijd. Deze staat per locatie weergegeven in de 2e kolom.

 

Aanmeldproces RIOzorg

 

Actuele wachtlijst bij RIOzorg

De wachtlijst wordt regelmatig bijgewerkt en de laatst bijgewerkte datum kun je onderaan de pagina vinden. Vanwege COVID-19 en de gevolgen hiervan, ondervinden we relatief veel wijzigingen in de planning. Wij vragen hiervoor je begrip. Bij vragen kan je ons altijd contacteren via info@riozorg.nl of 026 820 02 08.

 

 

 BehandellocatieWachtlijst (intake – diagnostisch gesprek)Wachtlijst (diagnostisch gesprek – behandeling)
 Onlinegeengeen
 Almere3 maandengeen
 Amersfoort3 maandengeen
 Amsterdam (West)1,5 maandgeen
 Apeldoorn1,5 maandgeen
 Arnhem (hoofdkantoor)3 maandengeen
 Arnhem (Zuid) 2,5 maandgeen
 Baarn3 maandengeen
 Breda1,5 maandgeen
 Bussum1,5 maandgeen
 Den Haag (Centrum)1,5 maandgeen
 Den Haag (Escamp)3 maandengeen
 Duiven2 maandengeen
 Ede0,5 maandgeen
 Elst3 maandengeen
 Gouda

1 maand

geen
 Hilversum1,5 maandgeen
 Huissen 4,5 maandgeen
 Leiden3 maanden (voor cliënten uit het gebied Holland Rijnland geldt tot nader order een cliëntenstop)geen
 Nijkerk2,5 maandgeen
 Nijmegen2 maanden (voor cliënten uit het gebied Rijk van Nijmegen geldt tot nader order een cliëntenstop)geen
 Purmerend1 maandgeen
 Rotterdam (BGGZ & Lokale inkoop GGZ)3 maandengeen
 Tilburg (Bloemaert)geengeen
 Tilburg (MOEV)geengeen
 Veenendaal0,5 maandgeen
 Velp 3,5 maandgeen
 Waalwijk (Woeringenlaan)1 maandgeen
 Woudenberg3 maanden
(Behandeling vindt plaats in Amersfoort)
geen
 Zeist3 maanden
(Behandeling vindt plaats in Amersfoort)
geen
Zaandam2  maandengeen

 

Laatste update wachtlijst: 4-7-2022

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.