Ouder-kind interactieproblemen

Het kan voorkomen dat u als ouder geen raad weet met het gedrag van uw kind. Bijvoorbeeld dat u als ouder niet begrijpt waarom een kind opeens driftig wordt of begint te huilen. De communicatie kan op zulke momenten lastig zijn, ouder en kind begrijpen elkaar niet. De sfeer en omgeving kunnen hier onder lijden. RIOzorg kan helpen bij het oplossen van ouder-kind interactieproblemen.

Traject op maat
RIOzorg biedt naast reguliere behandelingen ook niet vergoede zorg in de vorm van Traject op maat. De behandeling Ouder-kind interactieproblemen behoort tot Traject op maat, dit betekent dat de gemeente vanuit de Jeugdwet geen vergoeding geeft voor deze vorm van zorg.

Duur en tarief
De duur van een behandeling gaat altijd in overleg en wordt zoveel mogelijk na de eerste sessie afgesproken. De kosten bedragen per sessie € 105. Elk consult van een uur bestaat over het algemeen uit 45 minuten direct contact en 15 minuten indirecte werkzaamheden, zoals voorbereiding en verslaglegging.

Aanmelden
Via het aanmeldformulier overig aanbod kunt u uw kind aanmelden. Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@riozorg.nl of telefonisch via 026 820 02 08.

 

Coronavirus: advies en preventieve maatregelen

Ook RIOzorg bereidt zich voor om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of ouders/verzorgers van een cliënt? Bekijk onze richtlijnen en preventieve maatregelen