Opening van nieuwe behandellocaties

Nieuwe behandellocatie in Tilburg

In Midden-Brabant is een nieuwe behandellocatie geopend. Door het leuke contact met Marieke van Hees, intern begeleider van Kindercampus Oculus, is het balletje gaan rollen. Kindercampus Oculus bevindt zich aan de Bankastraat 2a in Tilburg. Deze locatie ligt in het centrum, in een mooi oud gebouw dat geheel is gerenoveerd.

Oculus, oog voor ieder kind. Alle leeftijdsgroepen leren en spelen hier samen. Een prachtig uitgangspunt om deze samenwerking optimaal vorm te geven!

In Tilburg hebben ook een behandellocatie in de Reeshof, Basisschool De Bloemaert. Hier werken we al heel fijn samen! Wij zijn ervan overtuigd dat we nu ook in het centrum prettig samen gaan werken, mede dankzij onze topbehandelaar Mariken van Oosterbosch.

 

Nieuwe behandellocatie in Dieren 

In Dieren is een mooie behandellocatie gevonden ter uitbreiding van regio Arnhem: ’t Sterrenbos, Openbare Basisschool voor Speciaal Onderwijs aan de Van Limburg Stirumstraat 29! Vanwege een toenemend aantal aanmeldingen in Dieren e.o. oriënteerde RIOzorg zich sinds eind ’17 op een passende behandelruimte. Tijdens een zeer aangename kennismaking met intern begeleider Irma Vlasblom bleken er mogelijkheden te zijn ons hier te vestigen, een gesprek volgde met directeur Alex Verdam waaruit een samenwerkingsovereenkomst voortkwam. Wij kijken ernaar uit!

Bekijk hier al onze behandellocaties.