Opening van nieuwe behandellocaties

Nieuwe behandellocatie in Woerden

Hoera! In Woerden gaat RIOzorg een locatie openen in Basisschool de Wegwijzer aan de Essenlaan 1!

Deze plek is prachtig gelegen in het goed bereikbare Woerden. Om deze school heen zijn voldoende parkeerplaatsen en er is een fijne ruimte waar kinderen zich veilig en in rust kunnen begeven.

Onze behandelaren zien uit naar een kwaliteitsvol en doelgericht ondersteuningstraject, samen met de kinderen, ouder(s) en scholen!

Wilt u ook weten wat RIOzorg voor uw leerling/ kind kan betekenen in regio Utrecht West? Neem dan contact met mij op! Ik denk graag mee en sta u of uw school bij!

Met hartelijke groet,

Martine Vaandrager
Regiomanager Utrecht West – 06  868 222 22

 

Nieuwe behandellocatie in Tilburg

Ook in Midden-Brabant is een nieuwe behandellocatie geopend! Door het leuke contact met Marieke van Hees, intern begeleider van Kindercampus Oculus, is het balletje gaan rollen. Kindercampus Oculus bevindt zich aan de Bankastraat 2a in Tilburg. Deze locatie ligt in het centrum, in een mooi oud gebouw dat geheel is gerenoveerd.

Oculus, oog voor ieder kind. Alle leeftijdsgroepen leren en spelen hier samen. Een prachtig uitgangspunt om deze samenwerking optimaal vorm te geven!

In Tilburg hebben ook een behandellocatie in de Reeshof, Basisschool De Bloemaert. Hier werken we al heel fijn samen! Wij zijn ervan overtuigd dat we nu ook in het centrum prettig samen gaan werken, mede dankzij onze topbehandelaar Mariken van Oosterbosch.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op!

Met hartelijke groet,

Circe Trikels
Regiomanager West-Brabant-Oost, Midden-Brabant en Rivierenland  – 06 868 772 76

 

Nieuwe behandellocatie in Dieren 

In Dieren is een mooie behandellocatie gevonden ter uitbreiding van regio Arnhem: ’t Sterrenbos, Openbare Basisschool voor Speciaal Onderwijs aan de Van Limburg Stirumstraat 29! Vanwege een toenemend aantal aanmeldingen in Dieren e.o. oriënteerde RIOzorg zich sinds eind ’17 op een passende behandelruimte. Tijdens een zeer aangename kennismaking met intern begeleider Irma Vlasblom bleken er mogelijkheden te zijn ons hier te vestigen, een gesprek volgde met directeur Alex Verdam waaruit een samenwerkingsovereenkomst voortkwam. Wij kijken ernaar uit!

 

En … Wageningen in de nabije toekomst!

In het sfeervolle Wageningen is RIOzorg actief bezig met het realiseren van behandeltrajecten in OBS De Tarthorst! Aan Tarthorst 4 in Wageningen bevindt zich een aangename, ruime school die voor leerlingen/kinderen uit Wageningen en nabije omgeving uitstekend is te bereiken.

Houdt als school/ouders deze locatie dan ook in de gaten, wordt vervolgd!

Heeft u vragen? Wilt u weten wat RIOzorg kan betekenen voor uw leerling/kind in Dieren of Wageningen e.o.? Neem dan vooral contact met mij op!

Met hartelijke groet,

Angelina van Kerkhof
Regiomanager Arnhem en Eemland – 06 86874474

 

Bekijk hier al onze behandellocaties.