Nieuwe behandellocaties in Amersfoort, Den Haag en Waalwijk

Amersfoort

Onze hoofdlocatie in Amersfoort heeft een nieuw adres, vanaf heden zijn wij gevestigd aan de Computerweg 1. Deze nieuwe locatie bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen vanaf station Amersfoort Schothorst. Tegenover het pand kan er geparkeerd worden station Amersfoort Schothorst.

 

Den Haag

In de omgeving Escamp zijn wij aardig aan het reorganiseren geweest. Om voor zowel onze cliënten als voor onze collega’s een overzichtelijke plek te creëren, hebben wij besloten om onze krachten te bundelen tot één hoofdlocatie: ’t oude Gemeentegebouw, te Genemuidenstraat 208.

Wij hebben hier de mogelijkheid om naast onze vaste woensdag ook de andere dagen van de week actief te zijn, wat de inzetbaarheid en capaciteiten van onze behandelaren verhoogd heeft. Genemuiden biedt de mogelijkheid tot het behandelen in ruime en overzichtelijke kamers, beschikken wij hier over onze eigen wachtruimte, en zijn er flexplekken aanwezig voor ouders die tijdens de behandeling even buiten de deur moeten wachten. Een ideale plek voor ons allen. Parkeren achter het gebouw is ook nog eens gratis.

Naast deze top locatie hebben wij ook de handen in één geslagen met onze partner Youz, te Leggelostraat 85. Op deze locatie hebben ouder(s)/verzorger(s) en cliënt de mogelijkheid om een afspraak in te plannen op de vertrouwde woensdag. Het fijne aan deze samenwerking is dat wij onze expertise met elkaar kunnen uitwisselen en verwijzen wij cliënten naar elkaar door als de wachttijd te lang is voor een specifieke ontwikkelingsprobleem. Op deze manier proberen wij de juiste zorg te stimuleren en te versnellen.

 

Waalwijk

Trots zijn we op de samenwerking met de Walewyc vmbo, Olympiaweg 8a, waar onze behandelaar schooljaar 2020/2021 mag gaan werken. Het is een grote middelbare school met gratis parkeerplekken in de omgeving.

 

 

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen