ERVAREN basis psycholoog/orthopedagoog locatie Arnhem en Nijmegen (16-28 uur)

PER DIRECT – voor Team Oost, locatie Arnhem en Nijmegen

Wil jij werken binnen een dynamische en groeiende zorgorganisatie gericht op kinderen en jongeren? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en neem jij je ervaring en passie graag mee bij de diagnostiek en behandeling van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over RIOzorg

RIOzorg (Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen) onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren bij signalen die wijzen op ADHD, gedragsproblemen, autisme, angst, trauma, dwang, tics en somberheid. Dit doen wij door het hele land. Met onze hoofdlocatie in Arnhem, meer dan 25 behandellocaties en voortdurende groei, zorgen wij er met elkaar voor dat RIOzorg steeds de juiste zorg dichtbij kan bieden.

Als ervaren basispsycholoog bij RIOzorg houd je van afwisseling en vind je het leuk om op verschillende locaties in de regio te werken. Jij hecht waarde aan een goede werksfeer, schakelt snel met collega’s en vindt het een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van RIOzorg.

Wij zijn op zoek naar iemand die liefst spoedig wil werken op onze locaties in Arnhem en Nijmegen.


In het kort

  • Je bent een bevlogen en ervaren basis psycholoog, die direct zelfstandig op de genoemde locatie inzetbaar is;
  • Je hebt minimaal 3 jaar (harde eis) ervaring opgedaan (in jeugd GGZ) met handelingsgerichte diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met hun (gezins-)systeem.
  • Ervaring met de ADOS en/of ANT is een pré.

Wij bieden je, naast een prettige werksfeer, de ruimte om met ons mee te denken én te groeien in een inspirerende en lerende werkomgeving. Je hebt affiniteit met het geven van trainingen aan leerkrachten, intern begeleiders en ouders. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatie en CV aan hr@riozorg.nl.