Coronavirus: advies en preventieve maatregelen

Wij hebben ons goed voorbereid op het coronavirus. Als resultaat hebben wij aangescherpte maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hiermee willen wij onze collega’s gezond houden en de zorg voor huidige en nieuwe cliënten continueren.

Wat betekent dit voor u/jou?

  • Alle afspraken gaan door, alleen niet face-to-face. Dit betekent dat onze behandellocatie gesloten is. De gesprekken worden omgezet naar een telefonisch consult of naar online contact. Mogelijk is dit nog niet direct in alle gevallen mogelijk. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er met u/jou bekeken wat er nodig is om de komende weken gezond door te komen. Geef daarom vooral aan wat wel en niet voor u/jou werkt, wij willen voor jullie klaar blijven staan.
  • Groepsbehandelingen gaan niet door. We kijken hoe we deze met inzet van digitale middelen toch vorm kunnen geven. Hierover volgt later meer informatie.

Voor huidige cliënten: wij nemen contact met u/jou op. Onze behandelaren nemen contact met hun cliënten op om samen te bekijken hoe de behandeling zo goed mogelijk voortgezet kan worden.

Voor nieuwe cliënten: via ons aanmeldformulier kunt u uw kind of kan jij jezelf bij RIOzorg aanmelden. Onze behandelaren zullen vervolgens het intakeproces telefonisch uitvoeren.

We doen onze uiterste beste om voor onze cliënten bereikbaar te zijn.

 

Richtlijnen volgens Rijksoverheid en RIVM

“De richtlijnen: goed en regelmatig de handen wassen. Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog. Gebruik van papieren zakdoekjes en deze direct in de prullenbak gooien. Geen handen schudden. Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Deze algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.” Lees hier meer actuele informatie over op de websites van Rijksoverheid en RIVM.

Bedankt voor jullie medewerking!

 

Maatregelen coronavirus

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen