Basispsycholoog/Orthopedagoog Regio Achterhoek (Apeldoorn, Zutphen, Varsseveld)

Voor onze regio Achterhoek (Apeldoorn, Zutphen, Varsseveld) zoeken wij per direct een:

Ervaren basispsycholoog/orthopedagoog

Aantal uren in overleg.

Wil jij werken binnen een dynamische en groeiende zorgorganisatie gericht op kinderen en jongeren? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en neem jij je ervaring en passie graag mee bij de diagnostiek en behandeling van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over RIOzorg

RIOzorg (Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen) onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren bij signalen die wijzen op ADHD, gedragsproblemen, autisme, angst, trauma, dwang, tics en somberheid. Dit doen wij door het hele land. Met twee hoofdlocaties, meer dan 25 behandellocaties en voortdurende groei, zorgen wij er met elkaar voor dat RIOzorg steeds de juiste zorg dichtbij kan bieden.

Als (ervaren) basispsycholoog bij RIOzorg houd je van afwisseling en vind je het leuk om op verschillende locaties in de regio te werken. Jij hecht waarde aan een goede werksfeer, schakelt snel met collega’s en vindt het een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van RIOzorg.

In het kort

  • Je bent een bevlogen (ervaren) basis psycholoog, die direct zelfstandig op diverse locaties ingezet kan worden;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in jeugd GGZ) met handelingsgerichte diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met hun (gezins-)systeem;
  • Ervaring met de ADOS en/of ANT is een pré;
  • Je hebt affiniteit met het geven van trainingen aan leerkrachten, intern begeleiders en ouders.

Wij bieden je, naast een prettige werksfeer, de ruimte om met ons mee te denken én te groeien in een inspirerende en lerende werkomgeving. Je krijgt mogelijkheden voor een flexibele parttime aanstelling, deskundigheidsbevordering en een salaris passend bij ervaring en functie.

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Stuur je motivatie en CV aan hr RIOzorg t.a.v. Sylvia Markus, Recruiter (06 86869230)