Onderzoek

RIOzorg doet niet alleen onderzoek naar de oorzaak van bepaald gedrag, maar kijkt ook naar de talenten die je kan gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. De omgeving zoals ouders, gezin, school, buurt, vrienden, hobby en sportclub, speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens het onderzoek en de behandeling hebben we aandacht voor al deze aspecten.

Voorbeelden van onderzoeken die wij verrichten zijn: intelligentieonderzoek, vragenlijstonderzoek en persoonlijkheidsonderzoek. Onderzoeks- en behandelaanbod zijn afhankelijk van de verwijzing (basis GGZ of specialistische GGZ). Onderzoeken op basis van verwijzing van jouw huisarts of gemeente worden meestal vergoed. Je kunt voor een aantal onderzoeken ook bij RIOzorg terecht zonder verwijzing.

Na het onderzoek bekijken wij welk behandelaanbod het beste bij iemand past. Als de standaardbehandeling niet goed bij iemand passen, dan zoeken we naar een meer ‘op maat behandeling’.

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.