Contact

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem:

RIOzorg
Jansbinnensingel 1
6811 AJ Arnhem

Poststukken kunnen naar dit adres verzonden worden.

telefoon 026 820 02 08
fax 026 820 02 53
e-mail info@riozorg.nl

De bezoekersingang van RIOzorg Arnhem is:
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem

Behandellocaties

Wilt u weten op welke locaties RIOzorg behandelingen biedt?
Bekijk onze locatiekaart. Het kan zijn dat het intakegesprek (is eenmalig) op één van onze drie hoofdlocaties plaatsvindt in Arnhem, Amersfoort of Den Haag.

Openingstijden

RIOzorg hoofkantoor in Arnhem:
Maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 17:00 uur

Overige behandellocaties:
Neem contact op met ons hoofdkantoor voor de openingstijden van een behandellocatie.

In 2021 zijn wij gesloten op de volgende feestdagen: 1 januari, 5 april, 27 april, 5 mei, 13 mei en 24 mei.

E-mailen via veilig mailen

RIOzorg hecht waarde aan uw privacy. Wij maken gebruik van een beveiligde omgeving en sturen e-mails altijd via veilig mailen. U kunt hier ook gebruik van maken. Hoe dit moet kunt u lezen in de handleiding voor veilig mailen. Veilig mailen valt onder de norm van informatiebeveiliging NTA 7516.

 

Coronavirus | Aangepaste werkwijze

Er gelden in het gehele land aangescherpte coronamaatregelen welke vanaf 19 december 2021 van kracht zijn gegaan. Belangrijk: alle behandelingen gaan door met een aangepaste werkwijze. Voor de bezoekers en medewerkers van RIOzorg gelden de landelijk opgestelde basisregels, zoals 1,5 meter afstand houden van elkaar. Hoest en nies in je elleboog en we begroeten je graag met een glimlach in plaats van een handdruk. Wij zullen in elke behandelkamer zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht. Wij vragen geen toegangsbewijs, maar stellen wel een mondkapjesplicht in openbare ruimtes zoals de wandelgangen en wachtruimtes. Het kan zijn dat er op specifieke locaties een aanvullende mondkapjesplicht geldt (zoals op scholen, waar wij ook behandelen). Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.