YourSkills: ‘Klaar voor de start’

Alle materialen voor de pilot van YourSkills zijn binnen. We kunnen nu echt gaan beginnen met het Virtual Reality effectiviteitsonderzoek van Universiteit Utrecht!

Materiaal voor de YourSkills-behandeling

Wat ziet het materiaal er allemaal mooi en aantrekkelijk uit! Aan alles is door de onderzoekers Sophie Alsem en Anouk van Dijk van Universiteit Utrecht gedacht. Er zijn onder andere werkboeken, super leuke beloningen voor de kinderen, een keycord voor de thuisopdrachten en een praktische handleiding voor de apparatuur van de Virtual Reality-behandeling.

Meer weten over het onderzoek? Bekijk de introductie van YourSkills of bezoek de website

 

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.