Marleen Hüsken, als een vis in het RIOzorg water

“Ik werk pas een aantal maanden bij RIOzorg, maar voel me nu al helemaal op mijn plek als GZ-psycholoog en Regiebehandelaar. Dat de overstap naar deze organisatie een goede keuze was wist ik meteen na mijn eerste gesprek.

Dichtbij cliënten, zo werkt RIOzorg. Voor mij betekent dat meerdere werkplekken, in buurtcentra en scholen in mijn regio. Niet alleen mijn werkomgeving is divers, maar ook mijn werkzaamheden lopen uiteen. Als regiebehandelaar ben ik de eindverantwoordelijke behandelaar die de lijnen voor diagnostiek en behandeling uitzet en monitort, waarbij de casemanager deze uitvoert.

Flexibel zijn

Tevens ben ik als GZ-psycholoog behandelaar in individuele therapietrajecten en bestaat mijn werk uit het geven van werkbegeleiding aan casemanagers, supervisie geven aan PIOG’s, intakes bij de voordeur, behandelevaluaties tussentijds en het ontwikkelen van inhoudelijk beleid. Dit vraagt om flexibiliteit, afstemming met casemanagers, reizen tussen locaties en je makkelijk kunnen voegen naar verschillende (werk)omstandigheden. Dat ligt mij goed! Het geeft me veel afwisseling in mijn werkweek en alles gaat in goede afstemming.

Bij RIOzorg wordt ook veel waarde gehecht aan individuele ontwikkeling met diverse intervisiebijeenkomsten, mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering en studiedagen.”

Lijkt het je leuk om net als Marleen bij RIOzorg te werken? Bekijk alle lopende vacatures.

Coronavirus | Werkwijze

Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer, dit is goed nieuws. Maar corona is niet weg. Daarom volgen wij als RIOzorg nog enkele adviezen op om besmetting te voorkomen; we begroeten je graag met een glimlach en wij zorgen voor voldoende ventilatie en frisse lucht tijdens de behandeling. Bij klachten geldt nog steeds: blijf thuis en laat je testen (zelftest/GGD) en informeer RIOzorg zo snel mogelijk dat jouw afspraak niet kan doorgaan (middels het telefoonnummer: 026 820 02 08). Dit geldt ook als je gevaccineerd bent.