Aanmeldformulier RIOzorg

Onderstaande aanmeldformulier biedt ouders, verzorgers en cliënten de mogelijkheid tot online aanmelden bij RIOzorg. Het invullen neemt circa 10 minuten in beslag. Voor het succesvol voltooien van het aanmeldproces hebben wij de twee documenten nodig die hieronder zijn genoemd. Zorg er daarom van tevoren voor dat u deze gereed heeft voordat u begint. Het uploaden kan vervolgens bij stap 2 in het aanmeldformulier.

  1. De verwijzing van de arts of de beschikking van de gemeente. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of de arts, de gemeente of uzelf deze toestuurt of u kunt het zelf uploaden.
  2. Een ingevulde toestemmingsformulier (pdf opent in nieuw venster): deze moet u downloaden, uitprinten, invullen en scannen.

Bij stap 2 van aanmeldformulier heeft u ook de mogelijkheid om overige documenten te uploaden. Dit zijn bijvoorbeeld verslagen van eerdere onderzoeken.

Let op: elk e-mailadres dat wordt ingevuld in het aanmeldformulier ontvangt een bevestigingsmail van de aanmelding.

Hulp nodig of andere vragen? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 026 8200208 en via info@riozorg.nl. Wij helpen u graag.

Vragen met een * zijn verplichte invulvelden, deze dienen ingevuld te worden om het aanmeldformulier te voltooien.

Coronavirus: advies en preventieve maatregelen

Ook RIOzorg bereidt zich voor om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of ouders/verzorgers van een cliënt? Bekijk onze richtlijnen en preventieve maatregelen