Aanmeldformulier RIOzorg

Onderstaande aanmeldformulier biedt ouders, verzorgers en cliënten de mogelijkheid tot online aanmelden bij RIOzorg. Het invullen neemt circa 10 minuten in beslag. Voor het succesvol voltooien van het aanmeldproces hebben wij de twee documenten nodig die hieronder zijn genoemd. Zorg er daarom van tevoren voor dat u deze gereed heeft voordat u begint. Het uploaden kan vervolgens bij stap 2 in het aanmeldformulier.

  1. De verwijzing van de arts of de beschikking van de gemeente. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of de arts, de gemeente of uzelf deze toestuurt of u kunt het zelf uploaden.
  2. Een ingevulde toestemmingsformulier (pdf opent in nieuw venster): deze moet u downloaden, uitprinten, invullen en scannen.

Bij stap 2 van het aanmeldformulier heeft u ook de mogelijkheid om overige documenten te uploaden. Dit zijn bijvoorbeeld verslagen van eerdere onderzoeken.

Hulp nodig of andere vragen? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 026 8200208 en via info@riozorg.nl. Wij helpen u graag.

Vragen met een * zijn verplichte invulvelden, deze dienen ingevuld te worden om het aanmeldformulier te voltooien.

 

Informed consent form or/and registration form in English? Click here (consent form) and here (registration form).

Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen