Aanmelden overig aanbod: Traject op maat

De behandelingen die vallen onder ons overig aanbod zijn afzonderlijke consult en vallen onder niet-vergoede producten. Dit betekent dat de gemeente vanuit de Jeugdwet geen vergoeding geeft voor deze vorm van zorg. Bekijk de tarieven op de pagina’s van ons Overig behandelaanbod.

Bekostigings- en toestemmingsformulier

Voor het succesvol voltooien van het aanmeldproces hebben wij een ingevulde bekostigings-en toestemmingsformulier nodig. Hiermee geeft u aan wie de zorg bekostigd en vragen we u om toestemming te geven voor het uitwisselen van gegevens tussen hulpverleners van RIOzorg en andere instellingen. Het ingevulde formulier kunt u uploaden in het aanmeldformulier. Zorg er daarom voor dat u deze gereed heeft voordat u het aanmeldformulier invult.

Instructies: kies eerst het juiste bekostigings- en toestemmingsformulier in het onderstaande lijstje. Download vervolgens het formulier. Als u een digitale handtekening heeft kunt u het formulier digitaal invullen. Geen digitale handtekening? Print het formulier uit, vul het in, maak er vervolgens een scan of duidelijke foto van en upload het bestand in het aanmeldformulier.

Hulp nodig bij het aanmelden? Neem gerust contact op met ons secretariaat, bel 0268200208.


 • Aanmeldformulier overig aanbod: Traject op maat

 • Persoonsgegevens ouder/verzorger

 • Persoonsgegevens kind

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Gegevens van de school van uw kind

 • Uploaden bekostigings- en toestemmingsformulier

 • Bovenaan de pagina vindt u het bekostigings- en toestemmingsformulier en de uitleg hierover. U kunt het na invulling en ondertekening als tekstdocument, foto of pdf uploaden met een maximale bestandsgrootte van 4 MB per bestand.

  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, doc, docx, pdf.
  • Overig

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Maatregelen coronavirus: onze werkwijze

  Ook RIOzorg heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierbij het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Cliënt bij ons of aanmelden als nieuwe cliënt? Bekijk onze preventieve maatregelen